Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Val Kilmer o vrea pe Cate Blanchett într-un film despre Mark Twain


   Actorul american Val Kilmer vrea ca actrița australiană Cate Blanchett să interpreteze rolul liderului religios Mary Baker Eddy într-un film despre viața și cariera scriitorului Mark Twain. Val Kilmer intenționează de multă vreme să producă acest film, care va prezenta relația dintre Mark Twain și Mary Baker Eddy, fondatoarea doctrinei Åžtiința Creștină (Christian Science).
   Deși actorul american nu a obținut deocamdată finanțarea pentru acest film, el a ales deja actrița pe care să o distribuie în rolul principal. „Există multe actrițe foarte talentate. Am vorbit despre asta, din nou, cu Cate Blanchett. I-am vorbit de mai multe ori. E greu să fiu luat în serios, întrucât nu am deocamdată un buget. Nu am finanțare. Însă cred că Mary Baker Eddy a fost un geniu, așadar trebuie să mă gândesc la o actriță genială. Lista cu ele este una interesantă, dar scurtă. Nu sunt prea multe genii, nu-i așa? Cred că ea, Cate (Cate Blanchett, n.r.) are ceva genial”, a declarat Val Kilmer într-un interviu.
   Printre rolurile importante din cariera lui Val Kilmer se numără cele din filmele „Batman Forever” (1995), „Top Gun” (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom „Iceman” Kazansky, și „The Doors”, din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.
Cate Blanchett, de 43 de ani, a primit premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea actriței Katharine Hepburn în filmul „Aviatorul”, de Martin Scorsese. Mark Twain, al cărui nume real a fost Samuel Langhorne Clemens, s-a născut pe 30 noiembrie 1835, în statul american Missouri.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?