Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

A murit la o lună după ce a fost accidentat de două maşini


   Un bărbat din comuna Tîmboiești, care pe data de 21 octombrie a fost accidentat de două mașini, a murit la sfârșitul săptămânii trecute, în Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Galați. Polițiștii vrânceni au fost anunțați de decesul bărbatului vineri, după cum ne-a precizat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.
   Reamintim că pe 21 octombrie, Marian P., de 54 de ani, din Tîmboiești, a fost accidentat de două mașini, în timp ce traversa drumul european, pe raza comunei Obrejița. Polițiștii ne-au precizat la momentul respectiv că „C. Dorinel, de 37 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea autoutilitara marca Fiat l-a acroșat pe Marian P., de 54 ani, din comuna Tâmboiești, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Ulterior, bărbatul a fost acroșat de un alt autoturism, marca VW, condus în același sens de O. Marian, de 19 ani, municipiul Bacău”
   Victima a ajuns, inițial, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, în comă, cu mai multe fracturi și traumatisme. Pentru că starea sa era foarte gravă, medicii vrânceni au decis să-l trimită la Galați. A stat internat aproape o lună, timp în care starea sa de sănătate s-a agravat și mai tare, iar vinerea trecută a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?