Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Distracţie pe ritmuri vechi la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”


   Bobocii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani au încins aseară o petrecere de zile mari în cadrul Balului Bobocilor ce s-a desfășurat sub sloganul „Back in time”. Miss Boboc a fost desemnată Andreea Trifan, iar Mister Boboc a fost desemnat Tair Qozan.
   Tinerii l-au avut drept oaspete de seamă în public pe debutatul PSD Ciprian Nica, care a spus că va oferi câștigătorilor, în luna martie, o excursie la Palatul Parlamentului. Cu o așa veste bună încă de la început, cele mai frumoase opt fete și cei mai chipeși opt boboci s-au prezentat în fața publicului în ținute de zi. Prima probă a reprezentat și prima oportunitate de a câștiga simpatia membrilor juriului. A urmat apoi proba de dans sincron pentru fete pentru ca mai apoi un fost elev al liceului să ofere un moment de hip – hop, în aplauzele publicului spectator. A venit apoi rândul băieților să ia parte la proba de dans sincron. Acest moment a fost urmat tot de un moment de dans oferit de cei mai talentați elevi ai Colegiului, dar și de… omul orchestră.
   Nici proba de cultură generală nu a fost mai simplă, dar cu spontaneitate elevii au scăpat cu bine și de acest „hop”. Liceenii au trebuit să recunoască piese mai vechi și mai noi, iar acest lucru s-a dovedit a nu fi foarte ușor pentru tineri. În cadrul probei de originalitate, candidații au interpretat scenete sau au dansat pe ritmuri de muzică țigănească.
   În finalul spectacolului, tinerii au oferit un tort profesorului Cătălin Iorga a cărui zi de naștere a fost ieri. Înainte de acest moment însă, cei 16 concurenți s-au prezentat pe scenă în elegantele ținute de seară.
   Miss Popularitate a fost desemnată Mădălina Boubătrân, iar Mister Popularitate Răzvan Behrooz.
Distracția elevilor a continuat la Club Apollo din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?