Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Interlopii îi asigurau spatele lui Trăşculescu


   Deputatul PDL Alin Trășculescu, reținut sâmbătă seara, de procurorii anticorupție, era protejat de mai multe persoane din Focșani. Acestea aveau grijă ca prin apropierea lui Trășculescu să nu fie indivizi sau mașini suspecte, care i-ar fi putut strica „afacerile”.
   Potrivit unor surse judiciare, oamenii care aveau grijă ca nimeni să nu știe că Trășculescu ia șpagă, ar fi membri ai lumii interlope. Sâmbătă, în ziua în care a avut loc și flagrantul, Trășculescu, denunțătorul Mircea Alexandru Vintilescu și intermediarul lui Trășculescu, Marian Calotă, s-au întâlnit la un restaurant din Focșani. După ce au stabilit suma de bani care trebuia să-i fie înmânată lui Calotă, pentru Trășculescu, respectiv 50.000 lei, deputatul a plecat la sediul PDL Vrancea, de pe Bulevardul Independenței. La scurtă vreme, procurorii anticorupție l-au reținut pe Calotă, la ieșirea din restaurant, acesta având asupra sa și suma de bani, după care au plecat la sediul PDL, de unde l-au ridicat și pe Trășculescu.
   Surse apropiate anchetei spun că atunci când aveau loc întâlnirile între cei trei, prin preajmă își făceau apariția tot felul de persoane care verificau restaurantele și cafenelele din oraș, pentru a vedea dacă sunt necunoscuți sau mașini care staționează nejustificat. Sursele adaugă că era un sistem de contrafilaj foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?