Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Vezi pe ce străzi se lucrează în Focşani în săptămâna 12-18 noiembrie!


   În municipiul Focșani continuă și în această săptămână lucrările pentru reabilitarea sistemelor de apă și canalizare. În consecință, în intervalul 12-18 noiembrie, traficul rutier va fi îngreunat pe mai multe străzi din municipiu. Reprezentanții Primăriei Focșani transmit că pe toate străzile unde se lucrează este asigurat accesul ambulanței, pompierilor și poliției.

   Activitățile se vor derula după cum urmează:
1.    Lucrări de apă str. Cuza-Vodă – traficul  va fi îngreunat din cauza săpăturilor și   montării conductelor de pe partea  stângă a străzii dinspre str. Duiliu Zamfirescu spre str. Ana Ipătescu.
2.    Lucrări str.Cotești-Renașterii – traficul va fi îngreunat din cauza executării lucrărilor de  montare a conductelor de apă pentru branșamente.                  
3.    Lucrări canalizare str. Anghel Saligny – traficul va fi închis pe tronsonul cuprins între str. Zorilor și str. Horia, Cloșca și Crișan, din cauza săpăturilor și  montării conductelor de canalizare pe axul străzii.
4.    Lucrări de  apă str. Anghel Saligny – trafic îngreunat din cauza montării conductelor de pe partea dreaptă a străzii dinspre Bdul Unirii spre str. Vîlcele.
5.    Lucrări de  apă Bdul București – trafic îngreunat din cauza staționării pe banda de lângă bordură a autobasculantelor încărcate cu pământ rezultat din săpătura  șanțului pentru conducta de apă de pe tro-tuarul din dreapta în  sensul de mers dinspre  str. Ulmului spre str. Mugur.
6.    Lucrări de apă str. Vâlcele – trafic îngreunat din cauza lucrărilor de   montare a conductelor de apă de pe partea stângă a străzii dinspre Cîmpineanca spre str. Anghel Saligny.
7.    Lucrări de canalizare str. Pictor Gri-gorescu – trafic îngreunat din cauza  săpăturilor și montării conductelor de canalizare pe partea stângă a străzii dinspre str. Panduri spre str. Lupeni.
8.    Lucrări de canalizare str. Mr. Gh. Pastia – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pe partea dreaptă dinspre Bdul Unirii spre str. Cuza Vodă.
9.    Lucrări de canalizare str. Cuza Vodă – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și   montării conductelor de canalizare pe partea stângă dinspre str. Dimitrie Cantemir spre str. Republicii.
10.     Lucrări de canalizare str. Ulmului – lucrările de  montare a conductelor de canalizare vor fi executate în spatele blocurilor ANL din cartierul Sud, existând posibilitatea îngreunării circulației de pe str. Ulmului.
11.     Lucrări de apă Bdul București (traversarea bulevardului în intersecția cu str. Ulmului) – tra-fic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pe  Bdul București, în intersecția cu str. Ulmului. 
   În cartierul Mândrești se vor executa lucrări pe străzile Abatorului, Brăilei, Bălți și Liliacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?