Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Distracţie „militară” la Colegiul Economic


   Roxana Gălățanu a fost aleasă Miss Boboc a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” în cadrul balului ce a avut loc aseară pe scena Casei de Cultură din Focșani. Pentru titlul de Miss s-au prezentat pe scenă cele mai frumoase nouă eleve de clasa a IX-a ale Colegiului Economic, în cadrul unui spectacol de neuitat ce s-a desfășurat sub sloganul „Military”.
   Balul kogălnicenilor s-a remarcat prin simplitate, dar totodată prin bun gust și evident distracție cât cuprinde. Concursul a debutat cu prezentarea celor mai frumoase boboace în ținute de zi – bluză „military”, pantaloni scurți și haină „military”.
   A urmat proba de perspicacitate, iar fetele au primit fiecare câte un cuvânt sau o frază pentru care trebuiau să găsească răspunsul potrivit pe loc. De pildă, pe unul dintre bilețele scria: „De ce când plouă ne ridicăm umerii?” iar boboaca, într-un stil propriu și plin de haz, a dat un răspuns pe măsură și anume: „Ca să nu ne plouă în gât”. Această probă a fost urmată de un frumos moment artistic oferit de Ansamblul de dans „Ciobănașul” al Colegiului. Cele opt concurente au trebuit apoi să își etaleze talentul de a dansa.
   În cadrul probei de originalitate, frumoasele boboace au binedispus pu-blicul cu parodii, momente de pantomimă, dans contemporan sau cântec. Cea mai așteptată probă pentru fete a fost cea de prezentare a ținutelor de seară. Fetele au urcat pe scenă în ținute sofisticate și foarte elegante în vreme ce colegii le făceau galerie în semn de susținere.
   Petrecerea s-a încheiat nu înainte ca profesoara Mihaela Fiștoc, cea care a coordonat întreg evenimentul, să primească un buchet de flori și un tort din partea elevilor.
Titlul de Miss popularitate a fost obținut de Andreea Murgu, iar la eleganță, premiul i-a revenit Angelicăi Rotariu. La perspicacitate, Estela Cruceanu a primit laurii și evident premiul.
   Câștigătoarea marelui premiu a primit pe lângă diplomă, o ședință la SPA și piscină, iar celelalte fete au primit cosmetice. Distracția elevilor a conti-nuat la Club Apollo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?