Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Nu e lumină pe strada ta? Sună la 0237/ 22 56 17


   Lipsa iluminatului stradal poate fi reclamată la Direcția de Dezvoltare din cadrul Primăriei Municipiului Focșani. Potrivit reprezentanților acestei instituții, există un contract încheiat cu o firmă de specialitate care poate remedia defecțiunile apărute la stâlpii de iluminat. „Noi avem încheiat un contract cu o firmă specializată care poate efectua lucrări pe stâlpii de iluminat și dacă există probleme în ceea ce privește becurile care iluminează anumite străzi, persoanele care locuiesc în zonă ne pot semnala acest lucru”, ne-a declarat Neculai Vlăsceanu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Dezvoltare. Acesta a menționat că au fost situații în care locatarii au anunțat anumite defecțiuni la rețeaua de iluminat public, la Electrica, dar, la rândul lor, reprezentanții societății au anunțat Direcția de Dezvoltare, cea care trebuie să remedieze situația. „Din punctul nostru de vedere nu sunt străzi care nu sunt iluminate. Poate există o problemă cu becurile, dar în oraș toate străzile sunt iluminate pe timp de noapte”, a menționat Neculai Vlăsceanu.
   Lipsa unui bec sau a mai multora este însă de ajuns ca să creeze porțiuni întunecate pe străzi, de care să profite indivizi de rea credință. Un locuitor de pe Aleea Echității, din cartierul Sud, strada pe care a fost violată o barmaniță în vârstă de 22 de ani, ne semnala la momentul respectiv că în zonă „ești ca înainte de apariția becului. Este beznă totală. Nici măcar un bec. Îți poate da cineva în cap oricând……….”.
   Un alt cititor ne-a semnalat o problemă într-o zonă mult mai apropiată de centru. „Locuiesc chiar lângă Comisariat. Există un stîlp care lumina aleea dintre bloc și stația de autobuz de lângă Comisariat. S-a stins becul de vreo două luni și nimeni nu l-a înlocuit. Vorbim totuși de Bulevardul Unirii”, ne-a spus o focșăneancă.
   Probleme sunt și pe străzile nou înființate în cartierele rezidențiale. „Probabil mai avem de rezolvat problema în cartierele noi, dar acest lucru se va remedia în zonă atunci când rețeaua electrică la care sunt racordați va reveni în proprietatea noastră, pentru că acum aceste străzi nu sunt în administrarea noastră”, a adăugat Neculai Vlăsceanu.
   Toate persoanele care doresc să sesizeze aceste probleme o pot face la numărul de telefon 0237/22 56 17 aparținând Direcției de Dezvoltare cu sediul pe strada Mărășești nr. 76, la Serviciul de iluminat public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?