Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Licitaţii de toamnă pentru închirierea spaţiilor din Piaţa Unirii


   Primăria municipiului Focșani organizează o nouă licitație publică pentru închirierea spațiilor din Piața Unirii și Grădina Publică. Licitația va avea loc pe 28 noiembrie, de la ora 10.00, la sediul Primăriei.
Este vorba despre 10 spații care alcătuiesc Centrul de Meșteșuguri din Grădina Publică, cu destinația de centre meșteșugărești și un chioșc multifuncțional pentru berărie. Prețul de pornire la licitație pentru aceste spații este de 5 euro/metru pătrat/lună.
   Pentru restul de 10 spații comerciale din Grădina Publică și Piața Unirii, o parte cu destinația de florărie, centru info-vinuri, chioșcuri de presă și cărți, prețul minim de închiriere este de 15 euro/mp/lună. „Cererea pentru înscriere la licitație, oferta și celelalte documente solicitate în caietul de sarcini, împreună cu taxele (taxa de participare la licitație, taxa caiet sarcini și taxa de garanție reprezentând valoarea chiriei minime rezultată din prețul de pornire la licitație pentru o perioadă de o lună) vor fi depuse la sediul Primăriei municipiului Focșani, până la data de 27 noiembrie 2012, ora 16.00”, se arată în anunțul Primăriei. Caietul de sarcini pentru licitație se poate procura de la Centrul de Comunicare al Primăriei Focșani începând de astăzi, între orele 9.00-16.00, contra sumei de 50 lei. De asemenea, la Centrul de Comunicare se va putea consulta și  planul de amplasament, așa cum a fost aprobat prin hotărârea Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?