Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Căldură non-stop la Spitalul Judeţean


   Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Focșani beneficiază de căldura caloriferelor atât ziua cât și noaptea. Pentru că atât temperaturile diurne cât și cele nocturne au scăzut chiar mult, conducerea unității a decis să dea drumul la căldură de duminică seara.
   Deși agentul termic este furnizat non-stop, dacă temperaturile diurne vor mai crește, acesta va fi furnizat doar pe perioada nopții. „În condițiile în care temperaturile au scăzut, conducerea spitalului a decis ca agentul termic să fie furnizat permanent. Dacă temperaturile vor mai crește, agentul termic va fi furnizat doar pe timpul nopții”, ne-a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
   Å¢inând cont de faptul că iarna trecută pacienții internați în Secțiile exterioare de Dermatologie, ORL și Oftalmologie au cam tremurat de frig, din cauza faptului că acestea sunt branșate la sistemul centralizat de termoficare, conducerea unității dorește să monteze o centrală termică proprie. În prezent, se fac demersuri pentru acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?