Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Marian Oprişan: „PDL nu mai are nimic sfânt!“


   Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a remis presei o declarație politică în care atrage atenția asupra limbajului suburban folosit de pedeliști în arena politică. „Am luat act cu o profundă amărăciune de declarația jignitoare a pedelistului Cezar Preda la adresa mamei premierului Victor Ponta. Într-o încercare disperată și patetică de a atrage atenția asupra sa, Cezar Preda a depășit cu mult limita bunului simț. Fac această afirmație pentru că mama este ființa cea mai dragă și importantă din viața unui om. Deși demonstrează contrariul, aș vrea să cred că și pentru Cezar Preda familia este locul în care te simți în siguranță, în care ai liniște și pe care încerci din răsputeri să o protejezi de atacuri. Tocmai de aceea consider că familia nu trebuie atrasă în disputele politice”, precizează vicepreședintele PSD.
   Marian Oprișan arată că PDL este un partid  aflat la capăt de drum, dar care nu vrea să piară cu onoare. „În altă ordine de idei, astfel de declarații politice aruncă în derizoriu spectrul politic, aducând în dezbaterea publică limbajul de pe stadioane și din mahalale. Domnilor pedeliști, politica este o arenă a disputelor ideologice, a bătăliilor despre idei și proiecte și nicidecum locul în care ne spunem despre mame! Prin astfel de declarații, Cezar Preda nu își dezminte originea de pedelist, de reprezentant al unui partid care nu a făcut nimic altceva decât să falimenteze România. Acum PDL a ajuns la capăt de drum și iată că își dă ultima suflare aruncând cu noroi în familiile adversarilor politici”, afirmă liderul social-democrat.
   Potrivit vicepreședintelui PSD „această abordare nu îl face pe Cezar Preda decât un impotent politic!” „Atunci când ajungi să aduci în dezbaterea publică mama unui adversar e clar că nu mai exiști din punct de vedere politic. Condamn public această atitudine nedemnă și îi solicit domnului Cezar Preda să prezinte scuze familiei premierului Victor Ponta! Dacă va avea decență, va face acest gest civilizat, dacă nu, atunci va demonstra că PDL nu mai are nimic sfânt!”, a conchis Marian Oprișan.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?