Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Vrancea are nevoie de confecţioneri, Germania de inginer submarin


   Oferta locurilor de muncă pentru perioada 25 octombrie-1 noiembrie este aproape identică cu cea de săptămâna trecută. Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea nu au reușit să identifice alte locuri de muncă vacante în tot județul, așa încât au copiat lista de săptămâna trecută, cu mici modificări.
   Pentru această săptămână sunt disponibile 238 de locuri de muncă pentru vrâncenii aflați în căutarea unui job. Ca de obicei, cele mai multe locuri vacante sunt în domeniul confecțiilor textile, peste 150: muncitor necalificat în industria confecțiilor- 78, operator confecționer industrial îmbrăcăminte- 70 și muncitor necalificat la ambalarea produselor- 13. Nu au avut căutare nici cele 15 posturi de lăcătuș mecanic afișate două săptămâni la rând, dar nici cele 10 posturi de agenți de vânzări și cele cinci locuri de muncă de agenți comerciali. Nici posturile de amanetar, recepționer hotel, kinetoterapeut sau barman nu s-au ocupat, așa încât se regăsesc și în oferta din această săptămână.
   Pentru vrânceni sunt disponibile și locuri de muncă în Spațiul Economic European, respectiv în Slovacia, Germania, Norvegia, Ungaria, Austria, Danemarca și Spania. Străinii caută medicii și asistenți medicali, specialiști IT, șoferi de autocamion, fermieri și ingineri, printre care și un inginer submarin, de care are nevoie Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?