Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

La Serviciul Permise ar putea fi detașați doi poliţişti


   Reprezentanții școlilor de șoferi din județ s-au întâlnit cu cei ai Prefecturii și ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, ieri. În cadrul întâlnirii, părțile implicate în școlarizarea și examinarea candidaților pentru obținerea permisului de conducere au venit cu propuneri, pentru a eficientiza obținerea acestui document.
   Reprezentanții școlilor de șoferi au cerut să nu se mai facă programarea candidatului pentru proba practică decât după ce acesta a obținut un răspuns favorabil la examinarea teoretică, eliminându-se astfel, din punctul lor de vedere, perioada de până la șase săptămâni de așteptare între cele două testări.
   Comisarul Marian Pătrașcu, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Vrancea, a cerut ca instructorii auto să fie mai selectivi cu elevii propuși la examinarea practică și să nu-i trimită la testare decât atunci când consideră că aceștia sunt pe deplin pregătiți. Prefectul Cătălin Kanty Popescu a promis că va solicita sprijin la Inspectoratul Județean de Poliție pentru detașarea a doi polițiști care au atestat de examinator, pentru a debloca situația examinărilor practice și pentru a nu se mai înregistra întârzieri de până la 45 de zile între două testări. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?