Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Parteneriat între Prosport Focşani şi Espanyol Barcelona


   Conducerea Åžcolii de Fotbal Prosport Focșani a reușit să parafeze un parteneriat cu Espanyol Barcelona. Primul pas important s-a făcut. Åžeful centrului de copii și juniori al renumitului club catalan va veni la Focșani timp de zece zile pentru a lucra alături de colegii de la Prosport. „Este un lucru care onorează și cu care ne mândrim. Reprezentanții celor de la Espanyol vor veni la Focșani în luna decembrie. Urmează ca la începutul anului 2013, antrenorii Åžcolii de Fotbal Prosport să plece în Spania pentru un schimb de experiență cu tehnicienii de la Espanyol, dar și cu cei de la FC Barcelona”, se arată în comunicatul celor de la Prosport.
   „Am primit deja două invitații pentru a participa în 2013 la turnee de anvergură la Barcelona și Zaragoza. Prosport Focșani a reprezentat România la Barcelona Cup Malgratense și a făcut-o cu brio. Este o competiție rezervată tuturor cluburilor din toată lumea, fără restricție. Ajuns la cea de a 27-a ediție, turneul a fost câștigat de-a lungul timpului de cluburi cu nume în fotbalul european. FC Barcelona, Real Zaragoza sau Dinamo Kiev sunt doar trei echipe dintre laureate. Mihai Mirică, Rareș Dobrescu, Mihai Vîrlan, Åžtefan Ciulin, Marian Milea, Radu Florin, Vlad Danale, Lucian Parasachiv și Florinel Cioară fac parte din această generație frumoasă a clubului Prosport. Bravo Prosport”, a conchis profesorul Laurențiu Muscalu.

Turneu de anvergură luna viitoare

   Åžcoala de fotbal Prosport Focșani a reușit într-un an și jumătate să organizeze cinci turnee de anvergură, „Cupa Prosport” devenind un brand în lumea fotbalistică juvenilă din România. Cea de-a șasea ediție va avea loc la începutul lunii noiembrie. „Peste 300 de echipe, mii de copii, sute de premii și medalii pentru cluburile participante la aceste turnee. Cele mai bune echipe de copii și juniori din țară au fost prezente la Focșani unde s-au desfășurat adevărate festivaluri fotbalistice. Dani Coman, Miodrag Belodedici și Mihai Stoichiță sunt doar câteva nume de invitați speciali ai celor de la Prosport și Promenada Mall”, a subliniat președintele Prosport, profesorul Muscalu. 
   Colectivul tehnic al celor de la Prosport este unul care îmbină tinerețea cu experiența. Laurențiu Muscalu,  Ionuț Constantinescu, Adrian Schinește, George Huluba și Stan Rodinel sunt cei care se ocupă de formarea tinerelor talente. Peste 150 de copii și zece grupe de vârstă. Prosport reprezintă o provocare pentru toți. Prosport nu este doar un simplu club. Este o stare de spirit. Un grup unit care a intrat pe ușa din față a fotbalului juvenil din România, fiind un nume respectat.
   Mai multe amănunte despre activitatea clubului puteți afla de pe noul site: www.prosport2009.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?