Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Concerte la Ateneu până la sfârşitul anului


   Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani găzduiește până la finalul acestui an câteva evenimente culturale importante, la care îi invită pe toți focșănenii care doresc să se relaxeze sau să se culturalizeze.
   Următorul eveniment din cadrul stagiunii de concerte va avea loc duminică, 28 octombrie. De la ora 19.00, la Ateneu, focșănenii sunt invitați la concertul „Întâlnire cu opera”, susținut de Orchestra de Cameră „Unirea” și de soliști ai Operei Naționale Române. Spectacolul va fi dirijat de Vincent Grueger, dirijorul Orchestrei de Cameră „Unirea”.
   Un alt concert important este cel al maestrului Tudor Gheorghe, care va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18.00. Intitulat „Nu se poate cu de toate”, spectacolul este inspirat din opera marelui dramaturg I. L. Caragiale. Biletele s-au pus deja în vânzare la Ateneul Popular, la prețul de 70 de lei.
   Tot în luna noiembrie, la Ateneu va cânta și un cvartet din Bacău, dar este programat și un nou eveniment susținut de Orchestra de Cameră „Unirea”. Decembrie este luna cadourilor, drept urmare, nu vor lipsi surprizele culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?