Horia Vîrlan, master chef-ul de la „Cireașa de pe tort”, le va prezenta tuturor participanților de la Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2012” rețetele sale, în cadrul evenimentului „Vin și gastronomie cu Master Chef și somelieri”. Începând cu ora 16.30, Horia Vîrlan va face o demonstrație culinară pe scena din Piața Unirii din Focșani, în timp ce președintele Asociației Somelierilor din România, Marian Timofte va prezenta vinurile asociate tipului de mâncare gătit.
Horia Vîrlan va fi și președintele juriului concursului „Bucătarul de Aur al municipiului Focșani”, organizat în cadrul Festivalului Internațional al Viei și Vinului Bachus 2012. La concursul aflat la a II-a ediție s-au înscris deja bucătari de la șase restaurante din județ. Toți cei care doresc să participe la concurs își mai pot manifesta intenția, în scris, la adresa de email contact@cjvrancea.ro, până la data de 19 octombrie, ora 18.00.