Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Cireaşa de pe tortul „Bachus 2012” e Horia Vîrlan


   Horia Vîrlan, master chef-ul de la „Cireașa de pe tort”, le va prezenta tuturor participanților de la Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2012” rețetele sale, în cadrul evenimentului „Vin și gastronomie cu Master Chef și somelieri”. Începând cu ora 16.30, Horia Vîrlan va face o demonstrație culinară pe scena din Piața Unirii din Focșani, în timp ce președintele Asociației Somelierilor din România, Marian Timofte va prezenta vinurile asociate tipului de mâncare gătit.
   Horia Vîrlan va fi și președintele juriului concursului „Bucătarul de Aur al municipiului Focșani”, organizat în cadrul Festivalului Internațional al Viei și Vinului Bachus 2012. La concursul aflat la a II-a ediție s-au înscris deja bucătari de la șase restaurante din județ. Toți cei care doresc să participe la concurs își mai pot manifesta intenția, în scris, la adresa de email contact@cjvrancea.ro, până la data de 19 octombrie, ora 18.00.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?