Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Actorul australian Russell Crowe s-a despărţit de soţie


   Actorul australian Russell Crowe s-a despărțit de soția lui, actrița și cântăreața Danielle Spencer, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani, a anunțat presa australiană. Despărțirea cuplului este una pe cale amiabilă, iar principala preocupare a celor doi foști parteneri de viață îi vizează pe copiii lor – Charles, născut pe 21 decembrie 2003, și Tennyson, născut pe 7 iulie 2006 -, pe care vor să îi protejeze de intruziunile presei.
   Russell Crowe, în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit cu actrița și cântăreața australiană Danielle Spencer, în vârstă de 43 de ani, pe 7 aprilie 2003. Starul australian filmează în această perioadă pentru thrillerul biblic „Noah”, regizat de Darren Aronofsky, iar Danielle Spencer a rămas la Sydney, alături de cei doi copii ai cuplului.
   În luna iunie, Danielle Spencer a fost fotografiată la Sydney, în timp ce era îmbrățișată de dansatorul australian Damian Whitewood, partenerul ei din emisiunea de televiziune „Dancing with the stars”.
Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câștigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestația din „Gladiatorul”, primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din „Scandal în industria tutunului/ The Insider” (1999) și „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind” (2001).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?