Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO şi GALERIE FOTO: Coliziune între un Ford şi un Volkswagen, pe E85


  

 

   Două autoturisme s-au făcut zob ieri, în urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, în apropiere de Peco Cotești. Din declarația unuia dintre șoferii implicați în eveniment, reiese că vinovat ar fi un alt treilea participant la trafic, care i-a tăiat calea și a frânat în fața sa. Accidentul, în care a fost implicat un autoturism Ford, înmatriculat în Vrancea, și un VW, înmatriculat în Satu Mare, s-a produs la orele prânzului. Åžoferii și pasagerii au scăpat cu răni ușoare.
   Șoferul autoturismului VW ne-a declarat că se deplasa regulamentar, fiind lovit de Ford. „Eu veneam normal de drum. Mașina care m-a lovit cred că era oprită. A întors dintr-o dată în fața mea și m-a lovit. Cred că nu s-a asigurat când a vrut să întoarcă, nu știu”, a explicat Demeter Rostaș, conducătorul autoturismului VW-ului înmatriculat în Satu Mare.
   În schimb, șoferul Ford-ului, Cristi Ionuț Ferbinte, spune că vinovat de producerea accidentului este un alt conducător auto, care i-a tăiat calea și a frânat în fața sa. „Am ieșit de pe un drum lateral și în fața mea mai era o mașină, un VW Passat. Am ieșit cam în același timp, fiecare pe banda lui. Mi-a tăiat calea, a frânat în fașa mea, l-am evitat pe dreapta, atunci mașina s-a răsucit și am ajuns pe contrasens. Cel cu Passatul este vinovat, pentru că dacă nu îmi tăia calea și nu frâna, nu erau probleme”, a explicat acesta.
   La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Rutiere, pentru a stabili cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?