Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Autoutilitară făcută scrum, la Vultutu


   Pompierii vrânceni au stins trei incendii, joi, care au cuprins o utilitară și gospodăriile unor cetățenilor. Prima solicitare a venit în jurul orei 12.00. Pompierii au fost anunțați despre un incendiu izbucnit la un adăpost de animale, din localitatea Burca, comuna Vidra. Flăcările au mistuit acoperișul grajdului pe o suprafață de 60 metri pătrați și 10 tone de fân. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de jar sau scântei provenite de la un foc în aer liber, purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.
   Patru ore mai târziu, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au plecat la Vulturu, pentru a stinge un incendiu ce cuprinsese o autoutilitară, ce apaține unei societăți comerciale din localitate. Compartimentul motor a ars aproape în totalitate. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.
   Ultima intervenție a fost la ora 21.00, la Ruginești. În urma incendiului au ars acoperișul unui grajd, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 100 mp, aproximativ 5 tone lucernă, 2 metri cubi lemn de foc, 3 căzi și 2 butoaie confecționate din lemn. „În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, jar sau scântei provenite de la un foc în aer liber au stat la baza producerii acestui incendiu”, au transmis pompierii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?