Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Nicole Kidman, într-un rol provocator


   Actrița Nicole Kidman apare în noul său film, „The Paperboy”, într-un rol mult mai îndrăzneț față de cele în care actrița de la Holywood era obișnuită să joace până acum. Vedeta abordează personajul lui Charlotte Bless, o femeie aparent simplă, dar care reușește să se angajzeze într-un joc periculos cu un condamnat la moarte. În noul său film „The Paperboy”, regizat de Lee Daniels, actrița de origine australiană abordează unul dintre cele mai îndrăznețe roluri ale sale.
   Actrița în vârstă de 45 de ani joacă rolul lui Charlotte Bless, o femeie care începe să corespondeze cu un condamnat la moarte, fiind angrenată într-un joc erotic la distanță care devine din ce în ce mai periculos. Charlotte se dedică pe parcursul întregului film să îi demonstreze nevinovâția condamnatului. Într-unul dintre posterele oficiale ale peliculei, Nicole Kidman este înfățișată într-o rochie care îi pune în evidență corpul. Într-un alt poster din „The Paperboy” Kidman este alături de Zack Efron, actorul care îl interpretează pe Jack Jensen, partenerul lui său din film.
   Aflată pe covorul roșu al Festivalului de Film din New York, Nicole Kidman a declarat: „Cred că am știut cu toții (făcând referire la „The Paperboy”) că trebuie să dăm tot ceea ce e mai bun din noi. A fost o experiență foarte interesantă și ne-a dat o senzație diferită, ca și cum am fi fost într-un vis”.  
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?