Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Consiliul Judeţean se reuneşte în şedinţă ordinară


   Consiliul Județean Vrancea se reunește azi în ședință ordinară având pe ordinea de zi 25 de proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan. În această ședință, Consiliul Județean Vrancea va lua act de încetarea de drept a calității de consilier județean a lui Cătălin Popescu, ca urmare a demisiei acestuia, după ce a fost numit prefect. În locul său va fi validat mandatul de consilier a lui Nicu Mazăre, din partea PNL, acesta aflându-se pe lista de supleanți a acestui partid. Nicu Mazăre a mai fost consilier județean și în mandatul 2008-2012.
   Plenul Consiliului Județean va mai dezbate proiectele de hotărâre privind desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, al Spitalului Militar de Urgență „dr. Alexandru   Popescu”  Focșani, al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” Focșani, dar și desemnarea a doi consilieri județeni în Colegiul Director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția  Copilului Vrancea.
Totodată, vor fi supuse spre aprobare Regulamentul de organizare și funcționare precum și organigrama Serviciului Public Județean  „SALVAMONT” Vrancea, Regulamentul de organizare și funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. De asemenea, va fi aprobată lista cu traseele turistice din Munții Vrancei.
   Consiliul Județean va lua act de majorarea capitalului social al S.C. Drumuri și Poduri Vrancea ca urmare a certificării dreptului de proprietate asupra unor terenuri, conform Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 50/2006.
   Consilierii județeni vor mai dezbate și proiectele privind aprobarea monografiei economico-militare a județului Vrancea, modificarea Programului județean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008 – 2013, aprobarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județului Vrancea, aprobarea indicatorilor tehnico-economici la faza de Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Covor bituminos D J 205 N, km. 3+410- km. 5+120,  județul Vrancea”.
   De asemenea, președintele Marian Oprișan propune Consiliului Județean alocarea sumei de 22 mii de lei din fondul de rezervă bugetară, Primăriei Negrilești. Suma va fi folosită pentru achiziționarea unei centrale termice pentru școala din localitate.
   Consiliul Județean va aproba în aceeași ședință ordinară, noua componență a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Vrancea pentru mandatul 2012-2016. Conform legii, ATOP va avea în componența sa pe șeful IPJ Vrancea, comisarul șef Ionel Popescu, subprefectul județului, Cristi Misăilă, un reprezentant al polițiștilor, șase consilieri județeni și trei reprezentanți ai comunității, desemnați prin ordin al președintelui Consiliului Județean, la propunerea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?