Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Şapte furnizori noi de servicii medicale vor să intre în contract cu CAS


   Åžapte furnizori de servicii medicale vor să intre în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea, pentru ca pacienții acestora să beneficieze de anumite gratuități. Potrivit reprezentanților CAS, este vorba de trei medici specialiști din ambulatoriul clinic, un laborator de analize medicale, o clinică privată pentru servicii de spitalizare de zi, Spitalul din Vidra pentru serviciul de radiologie și încă un medic specialist.
   Ieri, dosarele furnizorilor au fost verificate de angajații CAS, iar astăzi va fi afișată lista cu dosarele respinse, urmând ca pe 4 octombrie să poată fi depuse constestațiile, iar pe 5 octombrie să fie încheiate contractele cu noii furnizori de servicii medicale.
   În prezent, aproximativ 400 de furnizori de servicii medicale sunt în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate, printre care 157 medici de familie, 87 farmacii, cele cinci spitale din județ, 37 medici stomatologi, 9 laboratoare de analize medicale, precum și numeroși furnizori de dispozitive medicale, servicii clinice și de îngrijiri la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?