Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Intrare liberă la Cupa Vrancea la taekwondo WTF


   Sala Sporturilor din Focșani va fi mâine gazda turneului internațional de Taekwondo WTF „Cupa Vrancea”, pentru copii, cadeți, juniori, proiect finanțat de către municipalitatea Focșani, promovat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Federația Română de Taekwondo WTF, Direcția pentru Sport și Tineret Vrancea și organizat de către C.S. Addras Taekwondo. 
   Evenimentul este deja la a III-a ediție, fiind până în momentul de față confirmată participarea mai multor cluburi din mai toate regiunile țării, precum și din Grecia, Bulgaria și Republica Moldova. Clubul Addras Focșani va participa cu un lot format din 25 de sportivi, băieți și fete, la toate categoriile de vârstă admise în concurs. Mulți dintre aceștia sunt debutanți, competiția fiind totodată un bun prilej de a socializa cu alți sportivi din țară și străinătate.
   Festivitatea de deschidere oficială va avea loc între orele 14.00-14.30, iar premierea în jurul orelor 21.00, dupa disputarea semifinalelor și finalelor la toate categoriile. „Intrarea fiind liberă, lansăm o invitație către toți iubitorii sportului, să participe la spectacolul sportiv”, ne-a declarat antrenorul Adrian Dochioiu, de la CS Addras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?