Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Hoţ recidivist, lăsat în libertate


   Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au atacat cu recurs decizia magistraților de la Judecătoria Focșani de a-l cerceta în libertate pe Marian Botan, bărbatul reținut duminică noapte sub acuzația de furt calificat. Recursul ar fi trebuit să se judece ieri, la Tribunalul Vrancea, însă magistrații au amânat dosarul până pe 10 octombrie.
   Reamintim că un bărbat din comuna Slobozia Bradului, care a ieșit din închisoare în urmă cu trei săptămâni, a fost prins la furat, duminică noapte, de polițiștii de la Ordine Publică din Focșani. Aceștia se aflau în patrulare și au fost sesizați că într-o parcare din cartierul Bahne al municipiului Focșani, este o persoană suspectă. La fața locului, polițiștii l-au identificat pe Marian Botan, de 39 de ani, care intenționa să fure bunuri dintr-o mașină.
   În urma verificărilor s-a stabilit că el a mai comis și alte fapte, înregistrate inițial cu autor necunoscut. Bărbatul deschidea mașinile cu chei potrivite și fura casetofoanele și ce mai uitau proprietarii prin ele. Din informațiile primite de la anchetatori, bărbatul este recidivist și a ieșit din închisoare pe 4 septembrie, condiționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?