Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Lecţii de gastronomie, de la un maestru german


   Elevii și profesorii Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani vor pătrunde tainele bucătăriei și ale organizării unei petreceri perfecte, în cadrul proiectului cu fonduri nerambursabile, intitulat „Formare în domeniul serviciilor- gastronomie”, desfășurat cu sprijinul Camerei de Comerț din Germania.
   Începând de lunea viitoare, vreme de trei săptămâni, Hartmut Boll, expert german în domeniul gastronomiei, va desfășura cu elevii și cadrele didactice seminarii teoretice, dar și cursuri practice. Prezența lui Hartmut Boll la unitatea de învățământ focșăneană este foarte importantă, având în vedere experiența impresionantă pe care acesta a acumulat-o în Anglia,  Suedia, Elveția și în țara natală, Germania.
   Proiectul „Formare în domeniul serviciilor- gastronomie” este o continuare a colaborării dintre Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani cu un partener german. Anul trecut, elevii și profesorii acestei unități de învățământ au beneficiat din plin de experiența lui Hans Berger, expert în servicii, hotelărie și banqueting.
   Proiectul este coordonat de directorul unității de învățământ, Mihaela Horeangă, directorul adjunct, Mihaela Arhire, și profesoara Marinela Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?