Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Paris 2012: Lexus pregătește conceptul LF-CC


   Cum prima zi a Salonului Auto de la Paris se apropie, cei de la Lexus intenționează să atragă toate privirile și au anunțat că un nou concept hibrid coupe derivat din impresionantul LF-LC va fi pus sub lumina reflectoarelor.
   Denumit LF-CC, noul concept prezintă elementele cu care Lexus LF-LC a făcut furori în ianuarie la Salonul de la Detroit. Desenat în stilul L-finesse, conceptul hibrid este mai degrabă un preludiu al noii generații Lexus IS ce va fi prezentată în curând. 
   Cu toate că nu avem idee ce procent din acest concept se va transpune într-o viitoare gamă de modele, farurile cu LED, grila îndrăzneață și stopurile complexe de pe LF-CC par a fi câteva elemente ușor de transferat pe un Lexus de serie.
   De-a lungul ultimilor ani, modelele hibride au devenit o prezență obișnuită în gama producătorului japonez, iar Lexus ES este cel mai recent exemplu. Se pare că și modelul IS va primi modificări la capitolul consum, conceptul LF-CC fiind alimentat de un motor hibrid de 2,5 litri despre care japonezii spun că prezintă diverse tehnologii ce vor îmbunătăți autonomia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?