Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Cinci răniți, în patru accidente rutiere


   Patru accidente de circulație s-au produs joi, pe șoselele Vrancei. Unul dintre acestea s-a produs în afara localității Garoafa. Potrivit polițiștilor, Nelu S., de 38 ani, din Mărășești, în timp ce se deplasa cu un Opel Tigra, a efectuat manevra de depășire a unui autotractor DAF, în zona de acțiune a indicatorului depășire interzisă. Cum nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de autotractor, s-a izbit de acesta. Åžoferul Opelului a scăpat ca prin minune, doar cu câteva răni ușoare.
   La ora 8.00, pe DN2 D, în Bârsești, Ion M., de 35 ani, din Popești, în timp ce conducea un Opel pe podul peste râul Putna, a intrat în coliziune cu o căruță, în care se aflau Costică N., de 75 ani, și soția sa, Maria N., de 72 de ani. Bătrânul a suferit răni grave, iar soția sa s-a ales cu răni ușoare. 
   Accidentele se produc și în parcări, nu doar pe străzi. Joi, la ora 12.40, în parcarea de lângă Școala numărul 9, un adolescent de 17 ani, din Cotești, care se deplasa cu un moped, a acroșat-o și accidentat-o ușor pe Florica G., de 22 de ani, din Gologanu.
   În Lămotești, comuna Milcovul, Mihalcea G., de 63 ani, din localitate, a fost rănită în timp ce se afla într-o căruță oprită. Calul s-a speriat a luat-o la fugă, iar atelajul s-a oprit într-un podeț. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?