Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Drumurile de interes local de la Vrîncioaia au fost reparate


   Majoritatea drumurilor de interes local de la nivelul comunei Vrîncioaia au fost reparate. Conform datelor furnizate de Ionică Danțiș, primarul localității, drumurile cu pricina sunt folosite de săteni pentru a ajunge la loturile de pământ pe care le muncesc. Din cauza ploilor din primăvară, drumurile care fac legătura de la pământurile sătenilor cu restul satului s-au degradat destul de mult, iar altele au fost astupate de alunecările de teren.
   Pentru a le veni în sprijin localnicilor, primarul a dispus ca buldo excavatorul de la primărie să acționeze pe toate sectoarele afectate pentru a se putea circula. Acolo unde situația a permis, au fost făcute și șanțurile pentru scurgerea apelor. În satul Muncei a fost făcut șanțul în punctul Fetig, la Vrîncioaia s-a acționat în punctele Ochian și La Vână, iar în satul Poiana în punctele Drum Văsui, Bodești și Zmeuriș.
32 de tuburi moderne de plastic la 3 metri lungime le-au fost oferite gratuit sătenilor pentru această lucrare. „Ploile din primăvară au distrus în mare aceste drumuri. Oamenii au pământ pe care îl muncesc în diferite zone de la noi din comună. Nu aveau cum să ajungă acolo cu mașina sau căruța ca să-și muncească pământul. Am pus la dispoziție utilajul de la primărie și am acționat pentru ca pe toate drumurile unde sunt terenurile gospodarilor noștri să se poată ajunge fără probleme”, a spus Ionică Danțiș, primarul de la Vrîncioaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?