Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Judecătoarea Topor are probleme de sănătate


   Judecătoarea Anișoara Topor a atacat cu recurs decizia magistraților de la Bacău de a menține măsura arestului preventiv. Cei trei judecători ai completului de recurs de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul ca nefondat, marți. Potrivit avocatului Marian Topor, soțul judecătoarei, aceasta nu ar fi fost prezentă în sala de judecată din cauza unor probleme de sănătate. 
   Judecătoarea Topor, care până la data de 8 decembrie, când a fost reținută de procurori, a funcționat în cadrul Judecătoriei Focșani, a fost acuzată de fapte de corupție. Cel care denunțat-o procurorilor DNA este un om de afaceri din Golești, care susține că i-ar fi dat magistratului importante sume de bani pentru a obține soluții favorabile într-un dosar în care revendica un teren.
   Ultimele soluții l-au nemulțumit pe bărbat, care a înregistrat convorbirile pe care le-ar fi avut cu judecătoarea și ulterior, le-a pus la dispoziția procurorilor anticorupție. În același dosar, acuzat că și-ar fi ajutat sora să intre în posesia banilor, este judecat și Aurel Lăduncă, fratele judecătoarei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?