Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Brad Pitt: Adio, venituri de zeci de milioane de dolari pe film


   Brad Pitt afirmă că vremurile în care era posibil ca starurile să poată cere peste 10 milioane de dolari pentru un film au apus. „Acest lucru a murit”, a răspuns râzând starul american la întrebarea dacă este posibil ca starurile să mai poată cere mai mult de 10 milioane de dolari pe film. „Această aritmetică nu prea mai merge acum. Acest tip de afacere nu mai există astăzi”, a adăugat el.
   Brad Pitt s-a aflat constant pe listele celor mai bine plătiți actori. Topul Forbes pe 2012 îl plasează pe primul loc la acest capitol pe Tom Cruise, cu venituri anuale estimate la 75 de milioane de dolari. Bitt ar fi câștigat 25 de milioane de dolari. Pe de altă parte, Brad Pitt recunoaște că, în general, Hollywoodul trăiește vremuri interesante.
   Multe studiouri întâmpină probleme din cauza crizei economice, așa că au început să mizeze pe filme cu mari bugete, din al căror succes se pot finanța o serie de alte filme, a explicat el. În același timp, acest lucru lasă un spațiu deschis pentru apariția a noi regizori interesanți, a adăugat starul hollywodian. 
Rolurile recente ale lui Brad Pitt variază de la cel din filmul ‘Moneyball’, nominalizat la Oscar, la cele din animația pentru copii ‘Happy Feet 2’ și thrillerul ‘Killing Them Softly’. Există totuși mijloace prin care actorii pot obține milioane dintr-un film, dacă sunt de acord cu un salariu în avans mai mic în schimbul unei părți din eventualele profituri. Acest model funcționează însă dacă filmul în chestiune este un mare succes la box office.
   Pe de altă parte, actorul britanic Jude Law spune că nu a cerut niciodată 20 de milioane de dolari pentru un film, precizând că nu aceasta este abordarea sa. Apărând în prezent în ‘Anna Karenina’, Jude Law recunoaște că a făcut solicitări salariale în trecut, dar nu la nivelul la care s-ar putea crede. „Sunt anumite filme de care poți scăpa numai cerând tot mai mult și, în cele din urmă, (producătorii) îți spun: «Nu putem plăti atât de mult!» și apoi pleacă”, a mai afirmat actorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?