Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Shakira a fost dată în judecată de fostul său prieten


   Vedeta pop columbiană Shakira a fost chemată în instanță de fostul său prieten, argentinianul Antonio de la Rua, care solicită să primească despăgubiri după despărțirea lor, conform unui comunicat dat publicității, luni, la Bogota, de către avocatul său. „Există o plângere înaintată în iulie 2012 de către Antonio de la Rua care dorește să obțină înghețarea activelor substanțiale deținute în bănci” de către solistă, a precizat Ezequiel Camerini, adăugând că această solicitare a fost respinsă de instanță, chiar dacă procesul continuă pe fond.
   Fiul fostului președinte argentinian Fernando de la Rua, fostul prieten al Shakirei solicită despăgubiri de 250 de milioane de dolari, invocând contractele pierdute după desființarea societății comerciale pe care o avea alături de Shakira. De cealaltă parte, avocatul solistei asigură faptul că nu a existat nicio societate comună ce ar fi aparținut cuplului ce s-a despărțit după o relație de 11 ani, în 2010.
Shakira, 35 de ani, își împarte în prezent viața cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, alături de care ar fi însărcinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?