Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

PROGNOZA METEO


JOI
Vremea se va menține caldă, deși temperatura aerului va marca o scădere în jumătatea nordică a țării, informează Administrația Națională de Meteorologie.
Vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, ziua în vestul, nord-vestul, nordul teritoriului și în zona de munte, iar spre seară și noaptea, local în regiunile centrale și nord-estice. În sudul și sud-estul țării cerul va fi variabil, iar ploile cu totul izolate, în cursul nopții. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade.
La București, vremea va fi caldă, iar cerul variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab și moderat, spre sfârșitul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

VINERI
Vremea se va răci ușor. Cerul va fi variabil și cu totul izolat va ploua slab în zona de munte și în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în cursul zilei și în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra intre 19 și 29 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în zonele depresionare până la 2 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?