Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Prima etapă a Superligii Vrancea debutează în week-end


   Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul competițional al Superligii la fotbal, sezon care va începe sâmbătă, 9 septembrie. Jocurile primei runde sunt programate de la ora 17.00. Cele 16 echipe au fost împărțite în două serii, nord și sud. Campionatul se va desfășura după formatul de anul trecut, cu play-off și play-out. Diferența este că în faza a doua, echipele vor pleca cu puncte bonus, după următorul sistem: locul 1-6 puncte, locul 2- 4 puncte, locul 3- 2 puncte și locul patru -0 puncte.
   În schimb, forul vrâncean a decis amânarea ligii a cincea cu o săptămână, sezonul urmând să debuteze duminică, 16 septembrie. Ediția 2012-2013 a ligii a cincea la fotbal va avea 12 echipe, iar ediția de campionat va începe duminică, 9 septembrie. AJF Vrancea a împărțit formațiile în două serii: în seria nord vor evolua grupările din Panciu (a doua echipă), Vidra, Pufești, Răcoasa, Ruginești și AS FC Unirea Focșani, iar în seria sud sunt înscrise formațiile din Nănești, Răstoaca, Gologanu, Dumbrăveni, Urechești și Milcovul.
   AJF Vrancea atrage atenția echipelor participante în Superligă că nu vor fi programate în prima etapă dacă nu-și vor achita datoriile, iar locul acestor echipe va fi luat de formații din liga a cincea a căror bază sportivă corespunde regulilor impuse de ROAF.

Programul primei etape din Superligă (sâmbătă, ora 17.00)
Seria nord:

Doctor GSM Suraia – Unirea Å¢ifești,
Foresta Gugești – FCM Adjud – duminică, ora 11.00,
Viitorul Homocea – Selena Jariștea,
Voința Odobești – FC Mărășești.
Seria sud:
Voința Sl. Ciorăști – Victoria Gugești,
Podgoria Cotești – AS Cîmpineanca – duminică, ora 11.00,
Voința Cîrligele – Național Golești – duminică, ora 11.00,
Dinamo Tătăranu – Energia Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?