Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Directorul economic al DSVSA, condus pe ultimul drum


   Nicolae Cîrnat, directorul economic al Direcție Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), a fost înmormântat ieri, în Cimitirul Nordic din Focșani. Slujba de înmormântare a fost oficiată în Biserica cu hramul „Sfântul Gheorghe”, situată pe bulevardul Independenței, de un sobor format din patru preoți.
   Întreaga ceremonie a fost copleșitoare, mai ales pentru familia răposatului, profund marcată de dispariția fulgerătoare a acestuia. Printre cei care au oficiat slujba de înmormântare s-a numărat și preotul Ionel Ene, prieten din copilărie al lui Nicolae Cîrnat. „Ce pot să spun despre Nicu, este că întotdeauna era serios, nu glumea niciodată în public, dar în fiecare cuvânt de-al său se simțea subtilitatea. O cultiva și o îndrăgea. Din păcate, în ziua de astăzi, când suntem mereu grăbiți, nu avem timp de subtilități. Căutăm senzaționalul și nu avem timp de ea. Surprindea întotdeauna prin profunzimea gândirii sale. Pe cât era de dur în cuvânt, pe atât era de sensibil în trăirea sa sufletească”, a spus, în predica de la sfârșitul slujbei religioase, preotul Ionel Ene.
   Durerea pricinuită de pierderea soțului a fost prea grea pentru soția acestuia, Maria, care a leșinat în timpul slujbei. Åži cei doi fii ai acestuia erau vizibil marcați de pierderea suferită. „A fost un sfârșit fulgerător și neașteptat pentru colegul nostru. Am colaborat foarte bine, în special anul trecut, când m-am ocupat de sectorul achiziții și am lucrat mai mult împreună. Era un om maleabil, cu care puteai să lucrezi ușor, un familist convins, foarte încântat de statutul de bunic”, ne-a declarat Adrian Rădulescu, purtător de cuvânt al DSVSA.
   Ieri, la înmormântare au fost prezenți aproape toți cei cu care Nicolae Cîrnat a fost coleg mai bine de 20 de ani. „Îl cunosc de 10 ani, a fost un coleg foarte bun, păcat că s-a dus. Îmi este greu să vorbesc despre ce s-a întâmplat”, ne-a declarat Nuța Moisii, angajată a DSVSA.
Nicolae Cârnat a fost găsit mort în locuința sa, luni dimineață, de soție. Avea 55 de ani, era de profesie economist și lucra de mai bine de 20 de ani la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?