Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Zeci de militari au pozat nud pentru a-l susţine pe prinţul Harry


   Peste 14.000 de persoane au aderat, în ultimele zile, la grupul format pe Facebook „Susțineți-l pe prințul Harry cu un salut în pielea goală” și zeci de oameni au postat poze cu nudurile lor, în semn de simpatie față de acesta, fotografiat gol în urmă cu zece zile, într-un hotel din Las Vegas.
   Potrivit AFP, care citează presa britanică, creatorul grupului este un fost militar în vârstă de 28 de ani, care, inițial, le-a cerut foștilor și actualilor membri ai armatei britanice să pozeze nud, păstrând o minimă decență, în semn de susținere pentru prințul Harry. Prințul este pilot de elicopter în armata britanică. Grupul a fost deschis tuturor utilizatorilor de Facebook și numărul celor care au aderat a crescut treptat. Inițiativa beneficiază și de un site, www.salute4harry.co.uk, și de contul de Twitter Salute4Harry.
   Pe Facebook au fost postate zeci de fotografii cu bărbați, femei și copii, din numeroase țări, mai mult sau mai puțin îmbrăcați, ascunzându-și zonele intime cu diverse lucruri, de multe ori cu drapele britanice.
The Sun – singurul cotidian britanic care a publicat pozele cu prințul Harry, în ciuda unei solicitări venite din partea casei regale în care presa era rugată să se abțină – a publicat și el o fotografie cu aproximativ 20 de bărbați, care ar fi militari mobilizați în Afganistan, salutând cu mâna dreaptă și acoperindu-și sexul cu stânga sau cu arma din dotare. Potrivit The Sun, fondatorul grupului de pe Facebook, Jordan Wylie, spera ca inițiativa să-l facă „să zâmbească” pe prințul Harry.
   Prințul Harry a decis să își închidă contul de Facebook după ce tabloidul britanic The Sun a publicat fotografiile indecente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?