Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

„Poliţistul din Beverly Hills” revine pe micile ecrane


   Actorul american Eddie Murphy a semnat un contract cu Sony Pictures Television pentru adaptarea pentru televiziune a comediei sale de succes „Polițistul din Beverly Hills/ Beverly Hills Cop”. Alături de celebrul actor, în acest proiect vor fi implicați Sony Pictures Television și regizorul Swan Ryan, creatorul peliculei „The Shield”. Acesta va avea rolul de a-l „resuscita” pe ofițerul Axel Foley, interpretat de Eddie Murphy în comedia din 1984. Eddie nu va fi doar producător al serialului, ci se pare că îi va fi distribuit și un rol în producția de televiziune, cel mai probabil pe cel al tatălui lui Axel Foley.
   Întrebat, în noiembrie 2011, despre intențiile sale cu privire la o a patra parte a seriei „Polițistul din Beverly Hills”, Murphy a sugerat că intențiile sale nu se mai îndreaptă către marele ecran și că dorește să readapteze subiectul pentru televiziune. „Ceea ce încerc acum cu «Polițistul din Beverly Hills» este să produc un show de televiziune în care protagonist să fie fiul lui Axel Foley, care, între timp, a devenit șeful poliției din Detroit. Voi filma episodul pilot ici și colo. Niciunul dintre scenariile de până acum ale filmului nu au fost în regulă, ci cam forțate. Iar, dacă trebuie să forțezi ceva, ar trebui să n-o faci, pentru că reciclarea lucrurilor vechi este, întotdeauna, un lucru greșit”, declara Eddie Murphy în urmă cu aproape un an pentru revista Rolling Stone.
   Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul „Dreamgirls”, fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Totuși, el are la activ cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestație actoricească, dintre care trei pentru filmul „Norbit”, în care a jucat trei personaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?