Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CS Atletic Adjud, un nou club în Vrancea


   Începând din această lună, peisajul cluburilor de atletism din județ s-a mărit cu un nou club, CS Atletic Adjud, înființat de profesorul adjudean Gheorghe Catrinescu. Acesta este presedinte, precum și antrenor care își vede astfel un vis împlinit. „Sper într-o colaborare frumoasă și bazată pe fair-play cu colegii mei mai tineri de la C.S.Åž. Adjud, club pe care l-am condus și căruia i-am dedicat 41 de ani de viață. Îi urez succes vitorului profesor coordonator al clubului, multă dăruire și înțelegere în activitatea de performanță, afecțiune și mult spirit colegial”, ne-a declarat Gheorghe Catrinescu. 
   Clubul Sportiv Åžcolar Adjud aduce la cunoștiință că și în acest an sportivii clubului au participat la cantonamente de pregătire după cum urmează: grupele de atletism ale profesorilor Ioan Ciortan și Camelia Ciortan au beneficiat de pregătire în localitatea Slănic-Moldova în perioada 16 – 22 iulie (15 atleți), iar grupa de 8 atleți ai profesorului Gheorghe Catrinescu s-a pregătit în perioada 22-28 iulie în aceeași localitate.
   Grupele de handbal profesorilor Dumitru Adrian și Dumitru Lenuța se află în această perioadă în cantonament la Tg.Secuiesc. „Vreau să menționez că bugetul alocat a fost numai pentru sportivii care și-au realizat obiectivele de performanță”, a mai precizat profesorul Gheorghe Catrinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?