Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Directorul economic al DSVSA, înmormântat mâine


   Directorul economic al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Nicolae Cârnat, în vârstă de 55 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 10.00, în Cimitirul Nordic din Focșani. Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia este depus la Biserica cu Hramul „Sfântul Gheorghe”, situată pe Bulevardul Independenței din Focșani, unde cei care l-au cunoscut își pot lua rămas bun de la el.
   Colegii lui Nicolae Cârnat de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru  Siguranța Alimentelor sunt șocați de moartea fulgerătoare a acestuia. Acesta lucra de mai bine de 20 de ani în Direcție și s-a remarcat printre colegi ca fiind un om de o mare valoare profesională și umană.
   Este cel de-al doilea angajat al DSVSA care moare în ultimele săptămâni. Săptămâna trecută a decedat șeful Serviciului Bunăstarea Animalelor, medicul Valentin Mihai. „Dumnezeu să îi odihnească în pace pe amândoi. Au fost colegi de școală și de serviciu. Doi oameni deosebiți, buni și respectuoși colegi adevărați, care nu trebuiau să moară atât de tineri. O să-i păstrăm în amintirea noastră veșnic”, și-a exprimat regretul, pe site-ul www.monitorulvn.ro, Elena.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?