Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Şoferi accidentaţi din… propria neatenţie


   Mai mulți șoferi au fost răniți la sfârșitul săptămânii trecute, fiind victimele propriei neatenții .
Astfel, duminică, la orele 14.45, pe DN 2 în afara municipiului Focșani, un șofer originar din Piatra Neamț, care conducea un autoturism WV Polo, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un WV Passat, condus regulamentar. Emil H., de 61 de ani, și Vasile P., de 39 de ani, din București, ambii șoferi, au fost răniți ușor.
   De asemenea, o șoferiță din Vînători a ajuns cu mașina în afara părții carosabile, apoi a intrat în coliziune cu un copac, deoarece nu a adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul volanului. Accidentul în care Domnica C., de 49 de ani, a fost accidentată grav, s-a produs duminică, pe DJ 205P, pe raza comunei Vînători.
   Åži un conducător de moped a fost rănit grav, după ce din cauza neatenției a pierdut controlul asupra direcției de deplasare la efectuarea virajului spre stânga și a căzut în șanțul de pe marginea părții carosabile.
   În toate cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?