Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Primăria Focşani caută doi inspectori pentru cadastru


   La începutul lunii august, Primăria Municipiului Focșani anunța că organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție, temporar vacante. Este vorba despre un post de inspector, clasa I, gradul profesional asistent, specializarea agricultură și un post de inspector, clasa I, gradul profesional asistent, ramura de științe administrative, ambele din cadrul Biroului agricultură cadastru din Serviciul administrație publică locală, agricultură, cadastru, de la Direcția administrație publică locală. Posturile sunt scoase la concurs pentru o perioadă determinată, întrucât cele două persoane care le ocupau au intrat în concediu de creștere a copiilor.
   Concursul a avut loc pe 21 august – proba scrisă și 23 august – interviul, însă nimeni nu a fost interesat să se înscrie la concurs. Așadar, cele două posturi sunt în continuare vacante. „Nu s-a înscris nimeni pentru concurs. Posturile sunt pentru o perioadă determinată. Cel mai probabil, concursul se va relua, după ce se va face un nou anunț”, ne-a declarat Marian Mihu, inspector la Serviciul de Comunicare din cadrul Primăriei Focșani. 
   Pentru a ocupa cele două posturi, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în ramura de științe administrative sau în specializarea agricultură, cunoștințe de operare calculator – nivel mediu și vechime în specialitatea studiilor minim un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?