Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Trei tineri arestaţi pentru trafic de droguri, în urma unui flagrant


   Trei dintre tinerii care au ajuns vineri seară la sediul Parchetului pentru audieri după ce în locuințele lor au fost depistate cantități de ecstasy și hașiș, au primit mandate de arestare preventivă. Unul dintre ei, care nu a împlinit încă vârsta majoratului, a fost arestat pentru 19 zile, în timp ce camarazii săi au fost arestați preventiv pentru 29 de zile.
   Vineri seară, lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, au „săltat” mai multe persoane în urma activităților pe linia traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc, ocazie cu care au depistat în flagrant mai multe persoane care vindeau unui investigator sub acoperire hașiș și pastile de ecstasy.
    Se pare că tinerii se aflau în atenția anchetatorilor de mai multă vreme iar vineri seară a fost momentul propice pentru prinderea acestora în flagrant, asupra tinerilor găsindu-se cinci grame hașiș și două comprimate ecstasy. Au fost organizate ulterior șase percheziții domiciliare la locuințele acestora. Patru tineri au ajuns la audieri vineri seară, iar pentru trei dintre aceștia, procurorii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru ca ulterior să îi prezinte în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Împotriva lui C. Claudiu Marian, de 18 ani, s-a dispus măsura interzicerii de a părăsi localitatea.
    După audierile care au durat până după miezul nopții, în cursul zilei de sâmbătă, trei dintre tineri au fost duși în fața magistraților de la Tribunalul Vrancea. „Admite propunerea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Roberto Mario pe o durată de 19 zile, și a inculpaților Pîrvu Gabi Ion și Brăescu Nicolae Cătălin pe o durată de câte 29 de zile, fiecare. Cu recurs”, se arată în hotârârea dată de magistrați.
    Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitae dacă mai sunt implicate în acest caz și alte persoane dar și modul în care tinerii au intrat în posesia acestor droguri. Este a doua acțiune a lucrătorilor de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, în numai două săptămâni. Un alt tânăr care primise un colet cu droguri din străinătate a ajuns, de asemenea, în arest, într-un alt dosar instrumentat de DIICOT Vrancea.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?