Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Tineri traficanţi de droguri, reţinuţi de procurori


   Patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost audiați la sediul parchetului aseară, după ce procurorii DIICOT i-au prins în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri.  
Potrivit unor surse, anchetatorii au descins în locuințele tinerilor ieri după-amiază, unde ar fi găsit diferite cantități de extasy și hașiș. Aceleași surse ne-au precizat că în urma audierilor care au avut loc seara trecută la sediul parchetului, doar doi dintre cei patru tineri au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
   Acesta este ce de-al doilea caz, în ultimele două săptămâni, când procurorii DIICOT descind în locuințele unor astfel de băieți, care vor să facă rost de bani fără a pune osul la muncă. În urmă cu două săptămâni, un alt tânăr a fost săltat, după ce a primit un pachet cu droguri din străinătate, prin intermediul unei firme de transport colete. Valentin Octavian P. se află în arest preventiv, fiind reținut la data de 3 august după ce a primit prin intermediul unei firme de transport, din Italia, 50 de grame de hașiș.
   Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi căutat și clienți pentru cantitatea de drog, fără să știe că anchetatorii sunt pe urmele lui. Fără să se aștepte, bărbatul s-a trezit cu polițiștii la ușă, el nemai-având timp să ascundă marfa. Drogurile i-au fost luate, iar el, împreună cu prietena sa și cu alte două persoane au ajuns la sediul Parchetului pentru audieri. 

Articolul precedent
Articolul următor

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?