Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Dosar penal pentru un şofer cu permis fals


   Mai mulți șoferi au rămas fără permise de conducere după ce au fost prinși băuți la volan, chiar în ziua de „Adormirea Maicii Domnului”. Unul dintre aceștia s-a ales doar cu dosarul penal pentru două infracțiuni, el neavând permis de conducere. Un altul a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals. Acesta a fost depistat de polițiștii rutieri miercuri, în jurul orelor 20.40, pe strada Constructorului din municipiul Focșani. Este vorba de Vasilică Å¢., de 22 de ani, din localitate, care nu poseda permis de conducere, dar avea o alcoolemie de 0,99 miligrame per litru, alcool pur în aerul expirat. Åžoferul de ocazie s-a ales cu dosar penal.
   Åži Săndel Alexandru S., de 21 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat, în jurul orelor 20.00, prin localitatea Mera. La momentul legitimării, acesta a prezentat un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals. Polițiștii spun că tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere și uz de fals.
   Alți doi șoferi care au chefuit în zi de sărbătoare, unul din Biliești și un altul din Å¢ifești, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan. Miercuri, în jurul orelor 18.50, în comuna Biliești, polițiștii l-au depistat pe C. Ion, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. Omul avea o alcoolemie de 0,43 miligrame per litru, alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, în jurul orelor 19.20, în localitatea Å¢ifești, a fost depistat și Åžtefan H., de 33 de ani, în timp ce circula pe drumurile publice la volanul unei mașini, având o alcoolemie de 1.02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?