Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pedeliştii i-au lăsat pe sindicaliştii Sanitas fără bilete de odihnă


   Anul acesta, membrii Sanitas nu au mai primit bilete de odihnă, cum se întâmpla în fiecare vară. Vinovat de acest fapt se face fostul guvern pedelist, care nu s-a mai sinchisit să negocieze cu hotelierii obținerea acestor bilete.
    „Membrii Sanitas nu au mai primit, anul acesta, bilete de odihnă, deoarece vechea conducere a Ministerului Muncii nu a mai negociat cu hotelierii în vederea acordării subvențiilor pentru bilete, iar noua conducere nu a mai avut timpul necesar pentru a purta aceste negocieri, astfel încât aceste bilete să fie contractate în timp util. În acest fel, anul acesta, nu s-au mai primit bilete de odihnă. Au fost destul de mulți membri care au solicitat bilete, dar, din păcate, nu am avut cum să le onorez”, a explicat Claudiu Grosu, liderul Sanitas Vrancea.
   Anul trecut, Sanitas Vrancea a primit 166 de bilete de odihnă , sindicaliștii având ocazia să își petreacă concediile, la prețuri modice, în diferite stațiuni turistice, de la mare sau de la munte, cum ar fi Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn, Neptun, Venus sau Slănic Moldova, Slănic Prahova, Căciulata, Olănești.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?