Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Barack Obama o admiră pe Anne Hathaway: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în „The Dark Knight Rises”


   Președintele american Barack Obama este un admirator declarat al actriței Anne Hathaway, pe care o consideră „cel mai bun lucru” pe care l-a remarcat în filmul „Cavalerul negru: Legenda renaște/ The Dark Knight Rises”. Președintele american a vorbit despre acest film cu ocazia unei petreceri private, care a fost organizată sub forma unei acțiuni de strângere de fonduri pentru campania sa prezidențială, luni, la vila din Connecticut a producătorului de film Harvey Weinstein, potrivit unei știri publicate de contactmusic.com.
   Obama a spus că Anne Hathaway a fost „spectaculoasă” în acest film. „Am avut șansa să văd cel mai recent film din seria «Batman» și ea este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în film. Asta este doar părerea mea”, a spus Barack Obama.
   Anne Hathaway, care a râs la gluma făcută de Obama, a fost una dintre gazdele acelei petreceri, alături de Joanne Woodward, Aaron Sorkin și Harvey Weinstein. La această petrecere – unde meniul a costat 35.800 de dolari – au mai fost prezenți Jerry Springer și editorul-șef al revistei americane Vogue, Anna Wintour.
   Actrița americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici și de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actrița a jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada” și în „Brokeback Mountain”. Actrița a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste și alte dependențe/ Love and Other Drugs”, în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar și în animația „Alice în Å¢ara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actrița a asigurat vocea personajului Jewel din animația de mare succes „Rio” și va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Fantine din filmul „Les Miserables”, regizat de Tom Hooper.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?