Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Omniasig îşi premiază clienţii fideli


   Doctorul Maria Caștu a câștigat un laptop de ultimă generație de la Omniasig în cadrul campaniei demarate de compania de asigurări pentru premierea celor mai fideli clienți. Premiul a fost oferit de directorul sucursalei din Vrancea al Omniasig, Dan Iacob.
   Campania de premiere a celor mai fideli clienți se va derula până în luna decembrie, iar pe lista premiilor acordate de Omniasig se mai numără, alături de laptop-uri, iPad-uri și telefoane inteligente. Premiile sunt acordate lunar, în urma tragerii la sorți.
   Emoționată de momentul festiv, doctorul Maria Caștu ne-a spus că este pentru prima dată când obține un premiu. „Am fost surprinsă când am aflat despre acest premiu. De obicei nu prea am noroc. Este primul cadou pe care îl primesc și mulțumesc mult. Sunt client Omniasig de 10-15 ani. Atunci când vrei să dureze o prietenie, aceasta înseamnă să existe fidelitate din partea ambilor parteneri, Omniasig și client”, a afirmat doctorul Maria Caștu.
   Directorul sucursalei din Vrancea a Omniasig, Dan Iacob, a explicat că începând cu 1 mai, Omniasig și BCR Asigurări au fuzionat rezultând compania numărul unu din piața de asigurări din România. „Pentru fidelizarea clienților fostei companii, Omniasig a hotărât ca în perioada iunie – decembrie să ofere, prin tragere la sorți, câte un premiu lunar, clienților care își reînnoiesc polițele. Pentru luna iunie s-a acordat un laptop, urmează un iPad, un telefon inteligent și se repetă până în luna decembrie”, a afirmat directorul Dan Iacob. Acesta a explicat că fuziunea Omniasig și BCR Asigurări înseamnă servicii mai bune pentru clienți, în cadrul unei companii cu acționariat de la Viena, Viena Insurances Group, companie care mai deține Asirom și BCR Asigurări de Viață. „Decizia a fost de a păstra denumirea societății Omniasig”, a precizat directorul Omniasig.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?