Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Cimitirul din Odobeşti, în flăcări


   Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au intervenit, luni, pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii de vegetație uscată.
Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifesta pe teritoriul localității Odobești, pe o suprafață de  2 hectare. 
   De asemenea, s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta pe 800 metri pătrați de vegetația uscată în satul Vadu Roșca. În cursul aceleiași zile, un echipaj de pompieri militari a acționat în satul Terchești, comuna Popești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce cuprinsese o suprafață de aproximativ 5000 metri pătrați.
   Totodată, pompierii din cadrul Detașamentului Focșani au acționat pentru a doua oară în orașul Odobești pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, de această dată flăcările amenințând să cuprindă cimitirul din localitate. Datorită intervenției prompte, suprafața cuprinsă de incendiu a fost limitată la mai puțin de 100 metri pătrați, fără să fie afectate crucile mormintelor sau alte bunuri.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?