Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Gillian Anderson: N-am fost niciodată 100% gay


   Actrița Gillian Anderson, starul serialului „Dosarele X”, a declarat că niciodată nu a fost „100% gay” și că „întotdeauna a știut” că îi plac și bărbații, chiar și când era implicată în relații cu femei.
   Actrița în vârstă de 43 de ani a vorbit despre orientarea sa sexuală într-un interviu pentru revista Out, în martie. Aceasta a spus că încă din tinerețe a știut că îi plac și bărbații, dar a vrut să experimenteze și relațiile cu persoane de același sex, informează contactmusic.com. „Am vorbit cu Out despre cum este să fii gay și despre alegeri și cum alegi să nu fii un anumit tip de persoană gay. Am decis să vorbesc despre acest lucru acum deoarece persoana cu care am fost într-o relație acum douăzeci de ani – o femeie – a murit în urmă cu un an”, a spus actrița. „Am vorbit despre ea și, în cadrul unei conversații foarte plăcute, am crezut că voi mărturisi că am avut câteva relații cu femei; experiența mea a fost alta, întotdeauna am știut că îmi plăceau și bărbații”, a adăugat Anderson. „Conceptul de «gay» nu a fost niciodată ceva cu care m-am identificat 100%, deoarece am știut că aceasta nu este singura variantă pentru mine”, a spus actrița, care patronează fundația Trevor Project, ce are ca scop consilierea adolescenților care sunt confuzi în legătură cu orientarea lor sexuală. „Nu am vorbit despre acest aspect al vieții mele deoarece înainte existau o teamă și un grad de stigmatizare mai mari. Dar ea (fosta iubită, n.r.) a murit și am vrut să vorbesc despre ea într-o manieră plină de tandrețe”, a adăugat Anderson, pentru Sunday Times.
   În prezent, Anderson are o relație cu omul de afaceri Mark Griffiths, cu care are doi copii. Actrița mai are o fiică în vârstă de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior.
   De-a lungul celor nouă sezoane ale serialului „Dosarele X”, actrița Gillian Anderson a primit premiul Emmy, Globul de Aur și premiul decernat de Sindicatul actorilor americani. După încheierea serialului, actrița a jucat în câteva lungmetraje – „The House of Mirth” (2000), „The Mighty Celt” (2005) și „Ultimul rege al Scoției” (2006) – dar și în televiziune, fiind nominalizată la premiile BAFTA, Emmy și Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul „Casa umbrelor/ Bleak House” (2005), produs de BBC.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?