Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual


   Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual, potrivit rezultatelor unui nou studiu la care au participat aproximativ 50.000 de persoane din SUA, Australia și Marea Britanie. Potrivit aceluiași studiu, 30% dintre femeile participate au declarat că nu s-au prefăcut niciodată în viața lor că au orgasm.
   În schimb, peste o treime dintre bărbații participanți la studiu au recunoscut că s-au prefăcut cel puțin o dată. De asemenea, 40% dintre bărbați spun că au fost doar „relativ satisfăcuți” de viețile lor sexuale, dar că „se poate și mai bine”, în timp ce 22% au declarat că nu au o viață sexuală.
   25% dintre participantele la studiu au spus că „nu sunt total satisfăcute de viața lor sexuală”, iar 27% au declarat că „nu au o viață sexuală”. Problemele legate de surplusul de greutate pot reprezenta un impediment major în relațiile sexuale, 50% dintre bărbați spunând că și-ar părăsi iubita dacă aceasta s-ar îngrășa. În schimb, 67% dintre femei spun că acest lucru nu le-ar face să-și părăsească iubiții.
Contrar unor păreri populare, doar 44% dintre femei au spus că ele cred în instituția căsătoriei, comparativ cu 70% dintre bărbați. Ducând cinismul feminin mai departe, o treime dintre femei au spus că și-au spionat iubiții, citind corespondența lor electronică și sms-urile din telefoanele lor.
   Femeile prezintă aceeași lipsă de încredere și în ceea ce privește contracepția. Deși 73% dintre bărbați au spus că ar folosi pilule contraceptive destinate bărbaților dacă ar exista, doar jumătate dintre femei ar avea încredere că partenerii de viață își aduc aminte să le folosească.
   Lipsa de încredere în bărbați este probabil justificată: peste 50% dintre aceștia au declarat că mint în ceea ce privește numărul partenerilor sexuali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?