Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Larry Wachowski, regizorul seriei „Matrix”, este transsexual şi se numeşte Lana


   Larry Wachowski, unul dintre cei mai influenți regizori de la Hollywood, care a realizat alături de fratele său, Andy, seria „Matrix”, spune că în prezent este transsexual și se numește Lana. Larry Wachowski, în vârstă de 47 de ani, urmează o terapie hormonală în vederea schimbării sexului, de peste zece ani.
   În trailerul celui mai recent film regizat de acesta, producția „Cloud Atlas”, Wachowski spune cu o voce moale: „Bună, sunt Lana”. Aceasta este prima dată când „Larry” apare în public ca „Lana”. Noul său film, în care apar Tom Hanks și Halle Berry, este una dintre cele mai așteptate producții ale anului. Bazat pe o carte de David Mitchell, filmul îi mai are în distribuție pe Hugh Grant, Susan Sarandon și Jim Broadbent.
   Trilogia „Matrix”, creată de frații Wachowski, cu Keanu Reeves în rolul principal, a avut încasări de peste 1,6 miliarde de dolari, datorită efectelor speciale inovatoare și scenelor de luptă spectaculoase. Pe vremea când Matrixmania atingea apogeul, Larry Wachowski și-a părăsit soția pentru o adeptă a sadomasochismului numită Ilsa Strix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?