Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

A vrut CNP-urile alegătorilor


   Un observator din cadrul Secției de votare nr. 24, situată în incinta Grădiniței nr. 16, din cartierul Bahne, a fost reclamagiul de serviciu al pedeliștilor. Este vorba despre Frosa Pascariu, care până la ora 16.00 formulase deja două reclamații. Prima a fost formulată în jurul orelor 10.00, când aceasta a încercat să facă mai multe copii integrale ale listelor de vot suplimentare, lucru nepermis de lege. Membrii secției i-au atras atenția că nu are dreptul să intre inclusiv în posesia codului numeric personal al persoanelor care au votat.
   Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 16.00, pedelista a avut vedenii, părându-i-se că în urna de vot, câteva buletine erau așezate teanc. Ca să tragă de timp, Frosa Pascariu a cerut sistarea procesului de votare și numărarea buletinelor din interior. Propunerea sa a fost însă ilegală, având în vedere că în astfel de cazuri, numărătoarea este făcută de procuror.
   Ceilalți membri ai secției de votare nu au fost de acord cu propunerea pedelistei și au luat decizia de a nu suspenda procesul electoral.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?